Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tallinnan reissu

Kävin perheen kanssa 3 päivän matkalla Tallinnaan. Tiistai aamuna klo. 8.00 laiva lähti Länsisatamasta ja olimme perillä 11 jälkeen. Eckerön laivat ovat parhaat päivänsä nähneet mutta ihan ok:t kun matka on lyhyt.

Suunnitelmia meillä ei ollut matkalle, muuta kun että muutama kangas kauppa pitää koluta ja tietty eläinpuisto. Heti tiistai iltapäivänä kun saatiin viety tavarat hotellille, lähdimme etsimään koko perheen voimin kangaskauppoja Tartum nmt varrella. Aika nopeasti löytyi KangaDzungel ja siitä vähän eteenpäin niin Akahad??, (kuinka sitä kirjoitetaankaan). Akahadista löytyi kivasti noita paloja ja KangaDzungelista ostin kuminauhat ja muuta tarvikkeita.

Tässä ikuistettuna löydöt:

Jos käytte joskus Tallinnassa perheen kanssa kannattaa ehdottomasti mennä eläinpuistoon. Se on noin 6 kilsaa keskustasta ja todella hieno paikka. Paljon erilaisia eläimiä ja leikkipaikkoja lapsille. Perhelippu, 2 aikuista + 2 lasta, maksoi 12,90 eke.

Urheilullinen perhe kun olemme niin mentiin kävellen eläinpuistoon ja takaisin keskustaan. Eläinpuiston vieressä löytyy iso ostoskeskus Rocca Al Mare. Sieltä menee muuten Tallinnan keskustaan rantaa pitkin todella kiva ulkoilureitti, jonka varrella löytyy paljon puistoja, uimaranta ja leikkipaikkoja lapsille. Kävellessään takaisin keskustaan meillä meni yli 3 tuntia kun piti vähän väliä pysähtyä leikkimään. Suosittelen.
 Eläinpuiston alueella löytyi myös hienoja leikkipaikkoja lapsille, esim. tällainen hämähäkin verkko.


Tämä on kuvattu rantapolulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti