Sivut

tiistai 28. elokuuta 2012

From Old to new - week 35

Luin inspiroivan jutun naisesta joka muokkaa kirpparilöydön tai vanhan esineen ja antaa sille uuden elämän. Mahtavinta siinä oli että hän teki joka päivä yksi make over. Itse tykkään kiertää kirppareita ja säästää tavaraa, (joskus niille voi olla käyttöä) :) Ajattelin tarttua tähän muokkaamalla jotain joka viikko ja kertoa siitä tässä.Tarkoitukseni on kuvata ennen muokkausta ja sen jälkeen.

Ensimmäin Make over koki trikoopaita. Valitettavasti keksin tämän idean vasta sen jälkeen kun leikkelin paidan palasiksi. Löysin kirpparilta vihreän Pepe Jeans paidan joka oli todella hyvässä kunnossa ja koossa S. Tiesin että se ei sovi itselleni mutta kun väri oli niin hieno että ostin pois. Paita on maannut kaapissa varmaan puoli vuotta kunnes keksin tehdä siitä pojalle paidan.

Halusin säilyttää paidan teksti ja kaulaaukko tuotti vähän ongelmia mutta lopputulos on hyvä :)

Haastan sinut mukaan tekemään vanhasta uutta......

3 kommenttia:

  1. Mä oon miettiny tätä samaa. Viimeksi kun kävin kirpparilla jouduin vaan toteamaan, että törkeitä hintoja huonokuntoisilla lumpuilla :/ Löysin kuitenkin yhden uudehkon miesten t-paidan 2,5 eurolla, siinä oli kiva simppeli kuosi. Päätyy luultavasti ainakin hupun vuoriksi lähitulevaisuudessa, jotain muutakin siitä sitten vielä saa.

    VastaaPoista
  2. Kierrätyskeskuksesta tein kesällä tosi kivoja löytöjä tätä ideaa ajatellen. Siellä on semmoinen miesten xxl-laari, mistä löysin monta hyvää pipon/hupun vuorta. Parin päivän jälkeen löysin kaikki miehen vaatekaapista :) uusi elämä sekin :) Anopin t-paidasta tein viime viikolla vuoret tyttöjen pihahousuihin. Perustassa sisäpuolella lukee VALIO :) mitäs sen väliä!

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti mukana haasteessa! :) Onhan sitä itsekin tullut tehtyä kierrätysmateriaalista jotain, mutta laajemminkin voisi tätä harrastella! :)

    VastaaPoista