Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Kärleken till Handarbete - Rakkaudesta käsityöhön

De helt klart att jag älskar handarbeta på flera olika sätt, är det då fråga om scrapbooking, tårtor, sömnad eller stickning. Och att kombinera två av dessa är något mycket inspirerande. Ni kanske undrar hur de är möjligt :) JO, såhär:

Underara lovely Syjuntan som jag bara inte kan leva utan. En av junttisarna fyllde år å ville bjuda vi andra junttisarna på något speciellt. Och det speciella stod jag för. Jag gjorde nämligen en stick inspirerad tårta till "födelsedagsbarnet" med choklad, stickning i lakrits snören och garn nystan... Kakan beskrev egentligen alla i syjuntan i färg och motiv.

Here it is:

Tämän erityisen kakun tein eräälle ihanalle naiselle meidän Syjuntasta. Meillä on kerrassaan mahtava jengi josta on syntynyt ikuisia ystävyys suhteita ja jota ilman ei enää pysty elää. Tällä erityisella naisella oli synttärit ja tein tämän kakun hänelle. Siinä on paljon suklaata ja kudottu lakritsinauhoilla :)

Olen ehtinyt ommella kivasti taas vaihteeksi ja kankaat on vähentynyt kaapista. Se on ihan hyvä asia kun uusia ihanuuksia tulee koko ajan lisää.

Annille tein Jurassic paidan. Jurrasic kankaan olen ostanut Ahkera Liisalta Laihialla ja hihojen kangas on Buttinetteltä. Kaava on Ottobre 1/06 lehdestä ja niin hyvä kaava että käytän sitä aina vaan uudelleen. Käytin tähän kaavan koko 104 ja pidensin paidan pituus ja hihat. Malli sopii hyvin hoikalle lapselle.
Eliakselle tein pipon omalla kaavalla ja kangas on kangashamstereista.

Ihana kaverini antoi meille heidän pojan pieneksi jääneet ulkoiluvaatteet ja kun hän ei halunnut niistä maksua päätin maksuksi ommella hänen muksuille vaatteet.

Tytölle ompelin valkoisen paidan Ottobre 4/2011, kangas on Kangashalli Sutiselta. Mekon kaava on yhdistelma uusimmasta Ottobresta 4/12 Rabbit jump mekon yläosa ja siihen yhdistin Ottobrelehdeltä 1/2012 Mail Express tunikan alaosan ja pienin muokkauksin sain kivat mekon. Kankaat ovat LiandLolta. Paita ja mekko ovat koko 116.


Kaverin pojalle tein Jurassic paidan, ja siihen käytin samaa kaava kun Annin Jurssic paitaan. Housut ovat myös Ottobre kaava 4/2011 ja taskuissa on jurassic kangasta. Vihreä college on Kangashalli Sutiselta. Paidan koko 104 ja housut 110.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti