Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Mekko x 3

On ihan selvää että mun tyttö pitää mekoista ja niitä saisi olla vaatekaappi täynnä :) Kesän aikana suurin osa mekoista jäi pieneksi ja kun päiväkoti taas alkoi huomattiin että ei ole mekkoja. Parina aamuna on jopa tytön kanssa saanut taistella vaatteista kun ei ole löytynyt yhtään puhdasta mekkoa. No nyt tilanne on korjattu kolmella uudella mekolla/tunikalla

Mekko no 1. Kaava on Ottobre lehdestä 1/09 ja kangas on Tallinnan löytöjä.
Mekko on ommeltu koossa 104 ja pituutta lisätty noin 10 cm. Resorit on löytynyt kangaskirppikseltä vuosi sitten ja Anni itse sai valita resorien väri.

Mekko no. 2. Käytin tähän samaa kaava kun edellisessä mekossa mutta leikkasin siihen taskut. Kangas on ihana taikametsä mitä on kypsynyt kaapissa viime syksystä :) Tämän kanttasin valkoisilla resoreilla ja taskuissa on vanhasta paidasta.

Taskut ei näy tässä kuvassa.

Mekko no. 3 Tähän mekkoon käytin myös samaa kaavaa, vähän tylsää mutta kun tiedän että tämä malli on Annin mieleen niin teen ihan mielelläni sitten sellaisen :) Kangas on Tallinnasta ja I Love It. Tässä mallissa myös taskut ja taskujen vihreä on vanha t-paita joka sopi väreiltään tähän hyvin. Kanttasin keltaisella resorilla ja tästä tuli tosi kiva. Mekko menikin heti päälle.


1 kommentti:

  1. Ihania, inspis iskee...
    Ja tuo kangas tosiasn tuossa alimmassa... aivan ihanaa!

    VastaaPoista