Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Applikoinnin paluu

Pitkään aikaan en ole applikoinut mitään. Olen vain ommellut perusvaatteita hienoista kankaista tai vastaavaa. Sain Svipustinalta tipsin Shutterstockista ja kun näin pari applikaatiota mitä hän teki sain uusia inspiraatioita applikoida. Mutta mikään ei mene nopeasti vaan se on kestänyt kauan saada jotain valmiiksi.

Tämän paidan tein kaverin tytölle.

Viikonloppuna kun ulkona satoi mulla oli paljon aikaa ommella ja silloin valmistui myös huivit itselleni ja Annille.
Viikonloppuna pikaprojektina tein myös tämän mekon, kangas on ollut pitkään To Do listalla ja sunnuntaina sain viihdoin leikattu siitä Annille mekon. Tähän en oikeastaan käyttänyt kaavaa, ulkoa vaan leikkasin ja hyvää siitä tuli. Anni totesi kun sovitti mekon että viihdoinkin teit tarpeksi pitkän mekon. Tämän hän laittaakin perjantaina kun on päiväkodissa valokuvaus.

Opelukone surisee meillä jatkuvasti mutta monesti tuntuu että keskeneräisiä projektejä on ihan liikaa. Kun vielä ottaa huomioon että on töissä käytävä, huushollia pyörittävä ja 2 peikkoa niin aikaa ei ole harrastuksiin kovin paljon. Mutta enpä ota stressiä, teen asian kerrallaan.

Jonkin aikaa sitten valmistui nämä housut Eliakselle, ne ovat olleet niin kovassa köytössä "traktorbyssona" että en ole saanut kuvattu ne kunnolla. Tässä ne kuitenkin ovat mukana tositoiminnassa :)


Tähtipaita:
Kangas: Tähtikangas, Lieblingsstycke, valkoinen kangas: Kangashalli Sutinen. 
Applikaatio: Shutterstock
Kaava: Ottobre 4/2011 Koko 122

Huivit: 
Kangas Eurokangas ja pitsi Abakhan, Tallinna
Oma kaava

Mekko:
Kangas: Punainen velour, ystävältäni Tarjalta, kanttaukset valkoinen trikoo Kangashalli Sutinen
Kaava: mekon yläosan Ottobre 1/2012

Housut: 
Kangas, Metsola, Keltainen resori Kirpparilöytö 
Kaava, Ottobre 4/2011 hieman muunneltuna,

2 kommenttia:

  1. No paljon oot ommellut kivoja juttuja! :) Sydänvelour on tosi ihanaa! Mitäs tykkäsit kangashalli sutisesta? Melkoinen halli, tavaraa menneiltäkin vuosikymmeniltä...! :D

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kovasti Kangashalli Sutisesta, yksivärinen trikoo hyvän laatuista ja tekeehän sitä aina siellä sellaisia yllärilöytöjä :) Ja hinta taso hyvä :)

    VastaaPoista