Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee....

Vaikka tässä sateessa on vaikeaa löytää hyviä puolia niin aikaa on kivasti harrastuksiin, kun pihalla ei pysty niin paljon olla. Tuntuu että lapset ovat ihan liikaa katsoneet tv:tä, kun pihalle ei pääse ja energiaa on liikaa. T'äytyy myöntää että kaikesta huolimatta meidän kullanmurut ovat olleet ihan mielettömän ihania ja rauhallisia. Anni on viihtynyt piirtämisen parissa ja Elias leikkii rauhallisesti autoilla ja traktoreilla. Viime päivinä olen useampaan otteeseen pysähtynyt miettimään kuinka ihania ne ovat. Arki on tällä hetkellä ihana ja täynnä rakkautta <3 <3 <3

Nettikaupat on myös tulleet tutuksi viime aikoina, ja erityisesti kangaskaupat :) Tänään postimies Pate toi paketin jossa poni ja talvi kangas, ja viime viikolla sain ihanat norsut :)
Eliakselle valmistui viime viikolla monsteriauto paita, joka meni heti päälle ja oli jo likainen kun pääsin sitö kuvaamaan. Äidin ihana kultakimpale <3 <3Itselleni on valmistunut mekko jonka kanssa olin pienessä kriisissä että miltä näyttää. Aluksi se näytti ihan yöpaidalta ja teltalta mutta kun laitoin vyötärölle mustan vyön niin siitä tuli heti paremmaksi. Kukkakangas olen löytän Eurokankaan pala laatikosta. Kangasta ei riittänyt täysin hihoihin ja ratkaisin sen laittamalla hihansuihin mustaa trikoota, (vanha paita). Kuvan laatu ei kaikkein paras, valokuvaajana on toiminut Anni 5 v. Kaava on Ottobren 5/2012 lehdestä ja koko 40.
 


1 kommentti:

  1. Sinun mekko näyttää tosi ihanalle.. yleensä ton tyylinen kuosi ei kolahda, mutta tuo näyttää hyvältä! Ja tuo monsteriautopaita olisi täälläkin niin halutta kamaa... :)

    VastaaPoista