Sivut

tiistai 4. joulukuuta 2012

Luukku 5 - Paniikissa tehty villahaalari

Mä tiesin että näin käy.... Aloitin hyvissä ajoin elo-syyskuussa kutomaan Eliakselle villahaalarin kun kirpparilta löysin langat. Mutta edelleen villahaalari on puolessa välissä ja pakkaset tuli. Onneksi osasin jotenkin varautua tähän saamattomaan tilanteeseen ja ostin varuiksi tähtimerinoneulosta. Ja se tuli todella tarpeeseen. Sunnuntaiiltana iski paniikki että huomenna lapset pitää hoitoon ja Eliaksella ei ole väliasua. Onneksi kaava löytyi jo ennestään ja ei muuta kun kangasta tuohoamaan ja haalaria saumuroimaan. vetskaria ei tietenkään löytynyt kotona joten siinä oli villahaalaria muttei vetskaria. Kaivelin meidän kaappeja ja löysin fleecetakin ja fleece housut oikeassa koossa. Ne olen aikoinaan laittanut jemmaan Annin jälkeen. Asu kaipasi vähän muutoksia, resoria housunlahkeisiin ja hihansuihin. Maanantai oli pelastettu :)

Maanantaina ihana mieheni meni hakemaan mulle vetskaria ja sain ommella haalarin valmiiksi.
Meinaan kyllä kutoa sen toisen villahaalarin valmiiksi, siinä voi vaan mennä vähän aikaa :)

4 kommenttia:

 1. jättefin! Och nu inser jag att jag borde sy en. Undrar bara om tyget räcker till storlek 110. Är det mönstret från Suuri Käsityölehti

  VastaaPoista
 2. Faktiskt fin. Jag var inte heller beredd på kylan och satte saxen i merinoull först i går kväll. Hoppas kunna sy ihop den i kväll... Men jag är också nyfiken på vilket mönster du använt.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. De mönstret från suuri käsityö 9/08. Jag tycker mönstret är bra och enkelsydd :)

  VastaaPoista