Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

SYLAN 1/2013 osa 1

Tänään päättyi vuorokauden Sylan jota olemme Syjuntassa järjestäneet jo useamman vuoden. Tapaamme LAN:ata 3 kertaa vuodessa, tammikuussa ennen kuin Syjunta jatkuu joulutauon jälkeen, keväällä kun viralliset Syjuntat loppuu ja sitten vielä syksyllä käynnistääkseen uuden kauden Syjuntassa. Olemme vajaa 20 hengen ryhmä nuoria äitejä jolla on kaikilla sama rakkaus käsitöihin ja lapsiin. Meistä ovat tulleet ystäviä vaikka kaikki eivät ole ennestään tunteneet toisia vaan tavanneet ensimmäistä kertaa Syjuntalla. Nämä ihanat naiset ovat tulleet mulle erittäin tärkeäksi ja mieskin tietää sanomatta että keskiviikolle ei järjestetä mitään ohjemlaa kun silloin on Syjunta.

Olemme järjestäneet Sylan jo niin monta kertaa että kaikilla on jo vankka kokemus miten kannattaa valmistautua tapahtumaan. Itse valmistauduin niin että suunnittelin mitä ompelen, piirsin kaavat, leikkasin kankaat ja laitoin jopa osaan nuppineulat valmiiksi. Laukkuun heitetään myös vähän ylimääräistä jos niin kävis että esivalmistellut työt loppuvat kesken tai jos tulee muutoksia suunnitelmiin.

Eilen kun pääsin paikan päälle, ompelukoneet esiin ja ei kun hommiin. Jos tulee pulma löytyy 15 naista joka pystyy auttaa ja keksii ratkaisu ongelmaan kun ongelmaan.

Joka kerta kun on Sylan lapset odottaa kovasti mitä olen heille ommellut. Tällä kertaa Elias oli kipeämmin uusien vaatteiden tarpeessa mutta sai Annikin muutama vaate :)

Pojalle tällainen paita koossa 98. Konejersey on JNY:n ja tähdet on Liandlon. Resorit Kirpparilöytö. Kaava Ottobre lehdestä.

 Elias sai myös Oktonautti paidan. Tämä paita meni heti päälle ja tänä yönä nukutaan tässä paidassa. Paita on koko 98. Kangas on ostettu Ahkera Liisasta ja resorit Hanhelilta. Applikaatio on velouria ja froteeta. Tähän on käytetty sama kaava kun edellisessa paidassa.

 Elias sai myös tällaiset velourhousut. Taskuissa pilkottaa elefantti. Kaava on Ottobre lehden. Velour on Ahkera Liisalta ja Elefantti jersey Jofotexilta. Resorit Hanhelilta. Koko 98.

 Kypärämyssyt molemmille, värilliset bambua ja musta on villaneulos. Näihin riitti kangas just ja ne jäivät vähän lyhyeksi takana. Kaava olen saanut Syjuntalaiselta.
 Eliakselle pöllö pyjamas on tehty samalla kaavalla kun pyjamakset mitä ompelin joulukuussa Eliakselle. Tähän suurensin vähän koko 92 että käyttöaika olisi pidempi. Pöllötrikoo on Buttinetteltä ja yksivärinen Kirpparilta. Resorit kirpparilta.
 Ja Annille pöllö yöpaita. Kangas on Buttinetteltä ja resorit Kestovaippa kaupasta. Kaava on uusimmasta Sömnads magasinetilta 1/2013. Koko 6 år.

Ja Annille etana paita. Anni sai valita etukäteen mistä kankaista se haluaisi jotain ja hän valitsi pöllö ja etana. Tähän oon käyttänyt hyväksi todettua kaava Ottobre ehdestä 1/06. Kangas Ahkera Liisalta. Koko 104 jota olen suurentanut.

Myöhemmin seuraa jatkoa tähän....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti