Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2013

Sylan 1/2013 osa 2

Tässä seuraa jatkoa Sylanista.

En ommellut vain lapsille vaan ehdin tehdä itselleni ja miehelleni myös jotain.

 Uusimmassa Sömnads Magasinetissa oli kiva kaava yksinkertaisesta mekosta josta pidin heti. Kangastakin löytyi kaapista ja ei kun leikkaamaan. Piirsin koon 36 kaava ja se on hieman iso mutta muuten tosi kiva. Kangas oon ostanut Ahkera Liisalta ja se on sellaista hyvin laskeutuvaa neulosta.

 Tämän mekon kaava löysin kun siskon kanssa välipäivinä tuli selattua kaavalehdet. Olin löytänyt kirpparilta eurolla farkkukangaspalan josta halusin tehdä itselleni jotain. Löysin Ottobre 5/2011 Old School Teacher mallista se oikea kaava johon tavallaan ihastuin heti. Mittasin että oikea koko olisi 38. Ei kun kangasta leikkaamaan, hihoihin kangasta ei riittänyt mutta tämä malli sopi paremmin ilman hihoja. Tämä oli nopeasti ommeltu mutta kun sovitin sitä niin rintojen kohalla ei mennyt selästä kiinni, puuttui 2 cm. Arvaa harmittiko???

No päätin kuitenkin ommella valmiiksi ja näin joulun jälkeen kun lopettaa herkuttelun saan sen sopimaan. Kun olen viimeistelemässä hihansuut huomaan että farkkukangasta olisi ollut niin paljon jäljellä että olisi riittänyt uuteen takaosaan. Nyt harmitti vielä lisää, mutten jaksanut lähtee sitä uudestaan tekemään. Nyt on sitt dietti päällä että saan mekon mahtumaan :D

Perheen isännälle piti isänpäivälahjaksi, sitten synttärilahjaksi ja sitten joululahjaksi tehdä nämä pyjamashousut. Mutta jostain syystä en saanut aikaiseksi ennen joulua joten se sai Lanilta pyjamasortsit. Lyhensin housuosaa vähän liikaa niin niistä tuli vähän kireät mutta kangas on pehmeä niin ei haittaa. Kaavan oon ottanut Suuri Käsityö lehdestä ja kangas on Tallinnasta. Koko M.

Ompelu into löytyi taas ja nyt haluaisin koko ajan ommella :) Ikävä kyllä tänään oli paluu arkeen kun työt taas alkoi 2 viikon loman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti