Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevät on tullut meidän kökiin

Oih kun piristyin kun sain kevättä keittiöön.....

On ollut oikein tehokas päivä. Lapset herättivät 7 aikaan mikä on meillä yllättävän myöhä ja kymmeneen mennessä olimme syöneet aamupalan, imuroineet, pakannut retkireppua, pyyhkinyt kaksi kertaa kuset lattialta sekä aloittanut keittiön verhojen ompelu. Miehen kanssa suunnitellaan myös vähän kuinka tehdään muutoksia talossa että saadaan Walk in closet. Ja mieheni keksii helpomman ratkaisun kun mitä mun alkuperäinen idea oli :)

Sitten mentiin koko perhe hiihtoretkelle Pilvilammen maastoon. Anni hiihti myös ja Elias istui ahkiossa. Aurinkolaavulla pidettiin tauko, grillattiin makkaraa ennen kuin jatkettiin. Anni ei enää jaksanut hiihtää niin hän meni Eliaksen kanssa ahkioon hetkeksi. Viimeinen kilsa Anni taas hiihti itse pienellä lahjonnalla ja yhteen mennessä päästiin takaisin kotiin. Ihanaa kolme tuntia hiihtoladulla.

Sitten Elias nukkumaan ja syötiin pieni välipala. Mä painuin työhuoneeseen ja ompelin verhot valmiiksi. Aamulla olin vaihtanut vahaliinaa pöydälle valmiiksi ja ei kun verhot ikkunaan. Ja heti tuntui paljon keväisemmältä (olipa vaikea sana). Mies painui pihalle hommiin ja mä ompelin yhden mekon valmiiksi, silitin pari vaatetta ja rupesin leikkaamaan seuraavia kankaita.Kolmelta otin pojan päiväunilta sisälle ja kerkesin vielä leikata yhdet housut pojalle ennen kun aloitin ruuanlaiton. Ruuan jälkeen vaihdoin vaatteet valmiiksi illan sählytreeniä varten ja vielä hetkeksi ehdin ommella. Mustaa lankaa on saumurissa joten otan työn alle pojan housut. Niihin tulee taskut ja ehdin taskuja tehdä ennen kuin pitää lähteä treeneihin.

Nyt päivä on pulkassa ja istun sohvalla, katson telkkaris, kirjoitan blogia ja syön iltapalaa. Tällaisia meidän viikonloppuja aika usein on, siivousta, ulkoilua, ompelua ja lasten kanssa oleskelua. I LOVE IT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti