Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tuiki tuiki tähtönen

Blinka lilla stjärna där...

Tähtikankaat ovat jo pitkään ollut mun suosikkeja ja niitä löytyy kaapissa jo aika monta. Hyvä asia niiden kanssa on että niitä tohtii käyttää koska niitä saa lisää myöhemmin. Tämä vaaleanpunainen punaisilla tähdillä oli kaverin tyttö varannut itselleen ja halusi siitä paidan. Metristä sain paidan ja pipon.

Stjärnor stjärnor.... mina älsklingar. Jag sku kunna ha mina skåp fulla med stjärntyger. De är roliga att sy i och man blir bara så glad av att titta på dem :)

Paita on tehty Ottobren kaavalla Pantsy Flower, jätin pois röyhelöt koska se ei mielestäni sopinut tähtien kanssa. Hihat kavensin vähän. Kanttasin punaisilla resoreilla. Nyt olisin kaivannut tavallista sileätä resoria ja nyt ei ollut kotona kun Hilcon ribbiresoria. Koko 128. Tästä tuli ihan kiva ja paita pääsee oikeuksiinsa vasta tytön päällä

Den här tröjar är en Pantsy Flower från Ottobre. Jag lämnade bort volangerna runt halsen för jag tyckte den inte passade med stjärnorna. Ärmarna gjorde jag också smalare. Jag har kantat med röd Hilcos ribbresår, men nu saknade jag helt vanlig slät resor som skulle ha passat bättre. Denhär är i storlek 127.

Pipo on tehty omallakaavalla.


Mössan är gjord med egen mönster.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti