Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Decubal - Hyvästi kuiva talvi-iho
Pohjoismainen iho on usein herkkä ja pohjoinen ilmastomme saa sen kuivumaan helposti. Pääset tässä Decubal-kampanjassa kokemaan ystäviesi kanssa kuinka paljon vastustuskykyisempi pehmeä ja sileä iho on.

Pehmentävän voiteen avulla ihosta tulee pehmeä ja sileä – ihon kuivumisen ja herkistymisen riski pienenee. Decubalin ihonhoitosarja on tehty koko perheen käyttöön, vuoden jokaiselle päivälle. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja ja ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita.
Decubal on ihonhoitosarja koko keholle. Pohjoismaiset iholääkärit ovat kehittäneet tuotteet sopimaan erityisesti pohjoisen ilmastoon, jossa kuiva ja herkkä iho on tavallinen ongelma.
Lue lisää Decubal-tuotteista täältä.
Joka kolmas suomalainen kärsii kuivasta tai melko kuivasta ihosta. Decubal ihonhoitotuotteiden kehittämisen lähtökohtana on ollut tuoda markkinoille mietoja ja ihoa pehmentäviä tuotteita, jotka ovat hajusteettomia eivätkä sisällä turhia lisäaineita. Ne on tarkoitettu kaikille joilla on erittäin kuiva ja herkkä iho.

Saija Raudas, Ihonhoidon tuotepäällikkö, Actavis Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti