Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Bambi - Znok

Rakastuin ensisilmäyksellä Znokin bambiin. Niin syötävän ihana kangas että oli ihan pakko saada. Annille tarvi näyttää kankaan vain kerran ja se ihastui siihen. Hän kerkesi kysyä useampaan otteeseen koska kangas tulee ja koska mekko on valmis, ennen kuin sain kankaan kotiin ja siitä ommeltu mekon. Tilasin kankaan Royal Kestolta ja olen 100 % tyytyväinen kankaaseen :) Oli niin ihanaa kun kangas oli saapunut niin Anni halasi kankaan joka ilta kun piti mennä nukkumaan kunnes olin leikannut sitä paloiksi. Ihana tyttö <3

Love at first sight, så var det med Znoks Bambityg. Underbar och mjuk och bara ett måste ha. Samma gällde dottern när hon såg tyget. Hon hann fråga flera gånger när kommer tyget och när är klänningen färdig innan jag hann få tyget hem. Beställde tyget från Royal Kestot och jag är 100 % nöjd med tyget. De har varit så underbart att se min dotter varje kväll vid läggdags krama tyget, tills jag klippte den i bitar <3


Tähän mekkoon käytin Mekkotehtaan Orelma kaava. Piirsin koon 110/116 mukaan mutta pituudesta 122/128. Kavensin hieman kaavaa koska se oli aika leveä. Ihana mekko ja ihana kaava.

Till klänningen använde jag Mekkotehdas Orelma mönstret. Ritade ut storleken 110/116 och på längden enligt storlek 122/128. Jag tog in lite på bredden för den var ganska bred.
Kankaasta riitti vielä toppi ja pikkarit. Topin peruskaava on OB:sta 4/04. Kaavan katkaisin edessä ja takaa ja laitoin Bambikankaasta ekstraa leveydellä että sain rypytetty edestä ja takaa. Vaalean punainen pilkkukangas on Liandlon. Koko 110.

Hipsterit on tehty samalla kaavalla mitä olen käyttänyt aiemminkin OB 6/2010, koko 104. Todella hyvä hipsterikaava.

Av tyget räckte det ännu till en top och trosor. Till topen har jag använt basmönstret från OB 4/04 i storlek 110. Klippte bara av den framme och bak och lade till på bredden på Bambityget så jag fick rynkor framme och bak. Rosa prickiga tyget är från Liandlo.

Hipsters är gjorda av samma mönster som jag använt tidigare från OB 6/2010, storlek 104. Väldigt bra mönster.

1 kommentti:

  1. Kivat kesävaatteet :) Ja voihan tuota kankaan ihanuutta!

    VastaaPoista