Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Applikoiden

Meillä on ongelma tytön leggareiden kanssa. Vaikka tyttö on jo kuuden vanha leggareiden polvet ovat aika nopeasti täynnä reikiä. En tajua kuinka se on mahdollista mutta niitä saa olla jatkuvasti paikkaamassa.
  
Näihin leggareihin piti toiseen pulttuun laittaa paikka ja jotta se ei näyttäisi ihan siltä että paikattu, laitoin useampi sydän.
  

Vi har ett stort problem med dotterns leggins. De blir hål på knäna på dem ständigt och hon är 6. Jag fattar inte hur hon lyckas :)

Dehär legginsen har jag sytt för en tid sen och nu var det ren hål på ena knät. Gjorde en serie hjärtan för att de ska se ut som om det var tänkt att se ut såhär :D

Ompelin uudet leggarit ja tein siihen applikaatio valmiiksi että polvet kestäis hieman pidempään.
Leggareiden kaava Suuri Käsityö 1/09, koko 110 jota olen vain pidentänyt.
Raitatrikoo on Eurokankaasta, tilkut mun tilkkulaatikosta.


Dehär legginsen är nysydda och för att göra livslängden på dem längre sydde jag färdigt applikationer på knäna. Mönstret är från Suuri Käsityö 1/09 i storlek 110 som jag har förlängt. 
Randiga trikån är från Eurokangas.Syksy tekee tuloaan vaikka pihalla aurinko paistaa ja on ihanan lämmin. Tytölle ompelin yöpaidan odottamaan kylmempiä öitä. Kaava on Ottobre 4/04 lehdestä koko 116. Sain kaventaa yläosan reippaasti koska tämä oli aika iso.
Kankaat: Raitatrikoo Eurokangas, kukkatrikoo on vanhasta mekosta otettu.

Hösten närmar sig fastän det inte känns så när man är ute. Solen skiner och det är varmt och skönt. Sydde en nattlinne färdigt inför hösten och vintern. Mönster är från Ottobre 4/04 storlek 116. Fick ta in den ganska mycket för att få den och passa bättre. Randiga trikån är samma som jag sytt legginsen av. Gulblommiga trikån är en gammal sommarklänning som fick nytt liv i nattlinnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti