Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Drrrrrrruuuummmm Drrruuuummmmm.....

Tämä kangas sai hymyn huulilleni kun meidän Elias näki sen tietokoneelta kun näytin miehelle. Poika totesi heti että Min traktor. Ei auttanut kun tilata palasen. Haimme pojan kanssa paketin ja se innoissaan kantoi paketin autoon ja kotona halusi avata paketin. Heti kun paketti saatiin auki ja se näki traktorin se otti kangaspalan ja vei sen omaan huoneeseen. Se oli hänen.

Mä en meinannut saada laittaa sitä pesukoneeseen kun se halusi pitää sitä sängyssään. Pesin kankaan heti samana päivänä ja seuraavana päivänä heti aamusta leikkasin kangasta. Päätin tehdä tavallisen paidan, sitten palasta riitti vielä bokserit ja paloilla koristelin vielä housut.

Mä en ehtinyt ommella paidan valmiiksi samana päivänä ja seuraavana aamuna hän halusi paidan päälleen, ja voi mikä murhe kun paita ei ollut valmis. Pikkuinen itki ja ei meinannu laittaa ollenkaan paitaa kun se piti olla raktori paitaa.... On meillä vaan niin ihana pieni miehenalku <3


Denhär tyget var bara ett måste att köpa. Vår son såg den när jag visade den på datorn till min man och grabben sa direkt Min traktor. Vi for tillsammans med sonen å hämtade paketet från posten och han bar paketet och hemma sku han öppna den. När väl paketet var öppnad så tog han traktorerna och for till sitt rum och bredde ut tyget på sängen.

Jag tänkte inte få tvättat tyget när han sku ha den. Redan nästa dag klippte jag till en tröja och av tyget räckte det även till ett par boxers och av restenrna beslöt jag att dekorera byxor.

Men jag hann inte sy tröjan färdig samma dag och vilken sorg det blev nästa dag när han absolut skulle ha traktor tröjan på sig. Han grät så hjärtligt och ville inte ha nån annan tröja... Vår lilla underbara speciella grabb <3


Paidan kaava on Ottobre 4/11 lehdestä ja kangas Maitotytön suunnittelema Traktori Royal Tuotteelta. Koko 104.

Housut ovat High Jump kaavalla tehty, koko 98 jota vain pidensin. Taskun leikkasin summissani kankaasta ja taskun sisäpuolelle laiton tukikangasta koska se on aika ohut, helpotti ompelua aika paljon. Taskun jouduin ekan pesun jälkeen tosin korjaamaan kun resori on liian kireä ja vetää housut ruttuun :( Toiseen lahkeeseen leikkasin irti traktoreita ja ompelin kiinni.
Musta kangas on Joustocollege mitä olen löytänyt Eurokankaan palalaareista. Ihanaa kangasta tää joustocollari.
 

Tröjans mönster är från Ottobre 4/11 och tyget är designad av Maitotyttös och köpt från  Royal-Tuote. Storlek 104.

Byxornas mönster är High Jump i storlek 98 som jag bara förlängde. Lämnade bort ursprungliga fickorna och gjorde en egen designad ficka istället. Dessutom dekorerade jag byxorna med några traktorer. Svarta tyget är Stretchcollege som jag har hittat på Eurokangas stuvbitsida. Jätteskön tyg.

Bokserit ovat Ottobre 4/04 lehdestä. Kaavaa olen hieman muuttanut koska muuten boksereista tulee aika korkeat kun tykkään laittaa vyötärölle leveän kuminauhan :) Koko 98


Boxers är gjord enligt mönster OB 4/04. Jag har tagit ned modellen i midjan rejält och satt in en snygg bred gummiband i stället. Dehär är absoluta favoriter. Strl 98.


1 kommentti:

  1. Aivan huikean ihana setti, vaikka kalsongit vievät kyllä voiton. Tämäkin kangas on ihanaa valmina vaatteena.

    VastaaPoista